Дизеловите подгревни свещи са съществена част от системата за стартиране на двигателя в превозни средства с дизелово гориво. Подгревните свещи загряват горивната камера на двигателя, за да осигурят плавен старт, особено при по-ниски температури. С течение на времето обаче подгревните свещи могат да се износят или да се повредят, което води до проблеми със стартирането на двигателя и намалена производителност.

Подгревни свещи се монтират на всички дизелови двигатели както на предкамерни дизели така и на модерни common rail двигатели.

Ние от авточасти онлайн autogarage предлагаме подгревни свещи от топ марки като Bosch, Beru, Denso, Ngk, Champion и др. за Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo, Nissan, Mazada и всички останали други автомобили.

Има два основни типа дизелови подгревни свещи: метални и керамични. Металните подгревни свещи обикновено се намират в по-старите дизелови двигатели, докато керамичните подгревни свещи се използват в по-новите дизелови двигатели. Керамичните подгревни свещи обикновено са по-издръжливи и имат по-дълъг живот от металните подгревни свещи.

Препоръчително е дизеловите подгревни свещи да се сменят на всеки 30 000 до 60 000 километра, но това може да варира в зависимост от марката и модела на вашия автомобил. Признаците, че вашите дизелови подгревни свещи може да се нуждаят от смяна, включват затруднено стартиране на двигаеля, груба работа на празен ход и намален разход на гориво.

В нашия електронен магазин предлагаме гама от дизелови подгревни свещи за всички марки и модели автомобили с дизелово гориво. Разполагаме както с метални, така и с керамични подгревни свещи, като гарантираме, че имаме правилния продукт, който да отговори на вашите нужди. С нашите конкурентни цени и опции за бърза доставка можете да получите вашите нови подгревни свещи бързо и лесно.

Ние разбираме значението на надеждната работа на двигателя и затова предлагаме само висококачествени продукти, които отговарят или надвишават OEM стандартите.

В заключение, дизеловите подгревни свещи са съществен компонент от системата за стартиране на дизелов двигател и е важно да ги поддържате в добро състояние, за да осигурите надеждна работа на двигателя. С нашата гама от висококачествени дизелови подгревни свещи можете да сте сигурни, че вашият дизелов двигател ще стартира гладко и ще работи по най-добрия начин. А с нашите бързи и удобни опции за доставка можете да имате новите си подгревни свещи в ръцете си за нула време.

Може да купите Подгревна свещ за кола Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Citroen, Lancia, Alfa Romeo, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Mazda, Volvo от марките: от autogarage.bg 24/7 онлайн или на телефон 087 898 8986 в работно време.

FAQ: Често задавани въпроси

Кога и как ще получа поръчка за подгревна свещ

Всички поръчки за подгревна свещ направени до 15:00 и потвърдени по телефон от наш консултант се изпращат на същия ден.

 • Доставят за на клинета на следващия работен ден със Спиди или Еконт Експрес
 • Поръчки за подгревна свещ може да се вземат от офиса на AutoGarage.bg след потвърджение от наш консултант
 • Направени поръчки за подгревна свещ след 15:00 часа или в почивен ден се изпращат на седащият работен ден
Може ли да се върне или замени подгревна свещ

Поръчка за подгревна свещ може да бъде върната или заменента в срок от 14 календарни дни

 • Важно е поръчката за подгревна свещ да няма следи от монтаж
 • Поръчката за подгревна свещ трябва да бъде върната в оригиналната й опаковка и с ненарушен търгосвки вид
 • Стоката трябва да бъде върната на адреса на AutoGarage.bg
 • Поръчката за подгревна свещ трябва да бъде върната със същия начин на доставка
Как мога да платя поръчката за подгревна свещ

Може да заплатите поръчани части чрез

 • Наложен платеж на поръчка за подгревна свещ при получаване от Спиди или Еконт Експрес
 • Банков превод по сметка на Autogarage.bg след уточняване с наш консултант
 • Плащане с кредитна карта
 • Плащане в брой при получавне на поръчката за подгревна свещ в офиса на AutoGarage.bg
 • Кога мога да поръчам подгревна свещ

  Може да направите поръчка

  • Поръчка за подгревна свещ може да направите онлайн 24/7 в онлайн магазина на Autogarage.bg
  • Поръчка и конслутация може да направите по телефон 0878 988 986 в работно време
  • Безплатна доставка до офис
   При поръчка над 200 лв. Доставка с куриер в цяла България. Еконт, Спиди
  • Консулатация
   Обадете за за съвет при избора на части
  • Купи на кредит с ТБИ
   Минимална сума 300 лв.
  • Топ оферти
   Цени с отстъпки до 45%